>> Home // Esports, Notícies // El vilanoví Óscar Moreno a la Paratriatló de Pontevedra

El vilanoví Óscar Moreno a la Paratriatló de Pontevedra

Óscar MorenoEl triatleta vilanoví del Club Atlètic Igualada Óscar Moreno Garcia va aconseguir un meritori segon lloc en el campionat d’Espanya de Paratriatló, celebrat el passat 8 de setembre, a Pontevedra. La cita esportiva va aplegar 21 paratriatletes amb diferents discapacitats.

Óscar Moreno té una deficiència visual i fa un any que practica triatló. Ho fa amb l’ajuda del guia Jesús Fenández Adarve, qui l’acompanya i per tant competeix al seu costat tant en la prova de natació, com en la bicicleta i en la carrera.

La triatló consta de 750 metres de natació, un recorregut de 20 kilòmetres en bicicleta i 5 kilòmetres més corrent.

Óscar i Jesús van sortir de l’aigua en primer lloc, però amb la bicicleta van tenir problemes i van perdre la possibilitat de guanyar. Després, en la cursa a peu, van fer el millor parcial, però no fou suficient per agafar als primers classificats i van quedar en segona posició.

Per portar a terme la prova amb garanties, Óscar Moreno ha estat entrenant a un gran nivell des de fa força mesos. Sense anar més lluny, aquest estiu se’l va poder veure practicant natació a les piscines municipals de Vilanova del Camí.

Comparteix

Tags:

 

Copyright © 2009 vilanovainformacio.cat. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.