‘Otel·lo’ puja a l’escenari de Can Papasseit en benefici de les carrosses de Reis

25 Mai 2012

Otello cartellDe l’agenda del cap de setmana vilanovina, destaquem aquest divendres la representació teatral que ha programat l’Agrupació Cultural i Recreativa de Vilanova del Camí en el marc de la Campanya +1 per tal d’aconseguir finançament per renovar les carrosses reials. Demà a les 10 del vespre, l’Agrupació Teatral Casal de Calaf posarà en escena l’obra de teatre Otel·lo, a Can Papasseit. El clàssic de William Shakespeare pujarà a l’escenari sota la direcció de Xavier Torra que ens convida a reflexionar sobre el destí, la voluntat de les persones o les influències que acaben en tragèdia.

Recordem que el preu de les localitats és de 8€ si es compren anticipadament i de 10€ en taquilla, el mateix dia de l’espectacle. Els punts de venda són: la botiga de llaminadures El Gusi Dulce, al carrer Major 109, baixos, de Vilanova del Camí, i la botiga d’informàtica Pista Cero, a Igualada, situada al carrer Santa Maria, 4.

Des de la junta de l’entitat afirmen que els agradaria guanyar-se la complicitat del municipi en aquesta causa i omplir de gom a gom Can Papasseit.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by