200 persones participen al 34è Cros Joan Maragall que va esdevenir novament una bona matinal esportiva | FOTOS

08 Abr 2019
Participants al Cros Joan Maragall 2019

Cliqueu sobre la imatge per accedir a l’Àlbum fotogràfic


Un total de 202 participants, des de cadets fins a P3, van prendre part en la 34a edició del Cros Joan Maragall, el darrer cros escolar de la comarca, cadascú en la distància i horari que tenia assignats per categoria

Com ja era d’esperar no es va arribar a les xifres de participació dels crosos de la tardor,  ja que per motius de pluja i de calendari va quedar desplaçat al final de la temporada esportiva d’aquesta modalitat. Aquest fet, junt amb la quantitat d’actes diversos que se solapen en aquestes dates,  propicia una davallada en els índex de participació que l’organització ja preveia.

Tot i així, el cros es va anar animant a mesura que avançava el matí i s’obrien clarianes al cel.  Si bé la participació de la 1a prova en  categoria aleví (10h) va ser una mica minsa, en canvi en benjamí, prebenjamí i les categories inferiors va estar molt més animada, superant els 40 participants per categoria. Les famílies van poder seguir de prop els escolars que participaven a la prova i l’ambient fa ser festiu, distès i participatiu. Passades les 12:00 h va ser el torn dels més grans, cadets i infantils. I, seguint la tradició, cap a 2/4 d’1 del migdia va tancar la matinal esportiva la cursa de pares i mares.


Àrea informativa dedicada a l’Escola Joan Maragall


Destacararticipació majoritària d’alumnes del centre, l’Escola Joan Maragall, en totes les categories i també de les famílies i d’un complert equip d’organitzadors de l’AMPA,  del centre, d’Esports, del Consell Esportiu i de voluntariat, tots ells molt pendents dels detalls i compromesos amb l’activitat.

El lliurament de medalles als participants d’Educació infantil es va fer cap les 12:00 h del migdia. Tots i totes les participants d’aquestes categories van rebre una medalla de record, indistintament de la posició d’arribada.

Cap a les 13:00 h es va fer el lliurament de medalles de la resta de categories. Hi van ser presents la regidora d’educació Eva Vadillo, la direcció del Joan Maragall amb Mercè Roldan, Encarna Garcia i Guillem Duocastella i la presidència de l’AMPA de l’escola amb Tina Fernández.

Van pujar al podi els 3 primers classificats de cada categoria i també el 1r classificat del Joan Maragall.

A partir d’aquesta tarda podreu consultar totes les classificacions al web municipal.

Podium del Cros Joan Maragall 2019

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by