357 escolars posen nota alta en participació i ambient al 15è Cros Pompeu Fabra |FOTOS|

07 Nov 2017

La quinzena edició del Cros Pompeu Fabra ha tingut aquest diumenge una molt bona participació amb un total de 357 participants, 171 dels quals eren del centre. La valoració que en fan des de l’organització és molt positiva. La matinal va permetre gaudir als escolars d’una de les cites esportives més destacades del curs, enmig d’un ambient saludable, lúdic i familiar


Les categories que van aplegar més participació van ser el conjunt de pàrvuls de P3, P4 i P5 que en total van sumar 122 escolars; seguides de la categoria de prebenjamins amb 71 participants i la de benjamins amb  66. Per contra, la que menys participació va tenir fou la categoria cadet i infantil. La cursa d’adult, amb pares i mares d’alumnes, va animar fins a 33 participants.


Camara google iconsAccediu a l’Àlbum Fotogràfic del Cros 


Al final de la matinal es va fer el lliurament de premis per als tres primers guanyadors de cada categoria i també per al primer de l’escola en cadascuna de les curses.

El lliurament va anar a càrrec dels representants de l’Ampa, de la direcció del centre, encapçalada per Raúl Rubio, i del regidor d’Esports, Camilo Grados.


Resultats Cros Pompeu Fabra novembre 2017


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by