A partir d’octubre s’introdueixen noves tarifes socials per al transport públic

28 Set 2010

El Ple de l’ajuntament vilanoví va aprovar en la sessió plenària de juliol una ordenança sobre les tarifes socials per al transport públic, el bus urbà i interurbà, que connecta els municipis de Vilanova del Camí, Igualada i Santa Margarida de Montbui.

El sistema de tarifació social del transport es basa en l’establiment d’un document que acredita les persones per utilitzar els autobusos urbans en unes condicions de tarifació especial i diferenciada. Aquest document serà, en funció del nivell d’ingressos del titular, de color blau o taronja.

En ambdós casos es tracta d’un document personal i intransferible, de validesa de tres anys, i sempre que es reuneixin les condicions per a ser-ne titular.

Els carnets estaran associats a la Targeta T-10 Vermella. Els titulars del carnet blau l’obtindran de manera gratuïta mentre que els del carnet taronja gaudiran d’una reducció del 50% del seu cost.

Per a més informació, consultar els requisits que es demanen per a l’obtenció dels carnets o per tramitar-los us podeu adreçar a l’Àrea de Serveis Personals, Salut i Consum, als baixos de l’Edifici d’Entitats.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by