‘Activa la vida, millora la vida’ incorporant mitja hora d’esport diari

05 Abr 2019
cartell dia mundial activitat fisica abril 2019

El 6 d’abril es celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física. Des d’Esports Vilanova aposten per una societat més activa i conviden la població a aprofitar les promocions esportives que han preparat per a la setmana del 8 a 14 d’abril

“Activa la vida, millora la vida” és el lema del Dia Mundial de l’Activitat Física  que és motiu de l’organització d’activitats per a la promoció de l’esport i la salut arreu. Acumular 30 minuts d’activitat física diària en adults i gent gran i 60 minuts en adolescents i infants millora la vida. Així ens ho recorden des del CAP i Esports Vilanova del Camí.

A partir de dilluns, les activitats dirigides i el gimnàs de Can Titó s’obriran al veïnat per tal de donar a conèixer l’oferta que es programa des d’Esports Vilanova. A més des del CAP, faran també dilluns, 8 d’abril, una nova caminada saludable.

Caminada saludable amb el CAP en el Dia Mundial de l’Activitat Física

La sortida a peu per l’entorn del municipi i per fer salut, està programada pel pròxim dilluns, 8 d’abril. Primer, a les 9 del matí, es farà un esmorzar saludable abans d’iniciar la passejada.

Cap a dos quarts de deu és previst començar el recorregut que com és habitual serà per l’entorn natural del municipi.

Des del CAP Vilanova del Camí, punt de sortida, recomanen portar calçat adequat, gorra i aigua.

Tast de fitness entre mares i pares amb nadons

Esports Vilanova proposa també fer un tastet d’un curs que es farà entre abril i juny, perquè mares i pares puguin practicar fitness amb nadons. L’activitat s’anomena TàndemFIT i ofereix un espai per a la pràctica esportiva amb els més petits de la casa (nadons de 3 a 10 mesos).

Serà un espai de tonificació, cardio, pilates i gimnàstica hipopressiva, amb el nadó perquè no hi hagi excuses per poder practicar l’esport i fer salut en un tàndem perfecte. Especialment per a les dones, pot ser un bon pack per posar-te en forma després del part, segons assenyalen des de l’organització.

Com dèiem es tracta d’assistir a una sessió del curs que començarà a partir del dia 25 d’abril i que es farà al CAP de Vilanova del Camí (a la sala activitats). La sessió de portes obertes serà el dijous, 11 d’abril a les 10:45 h al CAP. L’assistència és gratuïta i només cal confirmar-la al mateix CAP o al mail esports@vilanovadelcami.cat

Podeu fer la inscripció a aquest curs, a qualsevol hora i sense moure-us de casa a www.vilanovaenlinia.cat