Antaviana a l’Institut Pla de les Moreres

25 Mai 2012

El passat 18 de maig, l’Institut Pla de les Moreres de Vilanova del Camí va representar Antaviana, obra basada en contes de Pere Calders, de qui enguany se celebra el centenari del seu naixement.

Tretze alumnes de 4t d’ESO van ser les veritables protagonistes de l’obra que sota la direcció de Víctor Borràs, de Teatre Nu d’Igualada, van delectar el públic amb una excel·lent interpretació.

L’ èxit de la representació és fruit de la constància i de l’entusiasme d’aquestes noies que cada dimecres a la tarda han dedicat part del seu temps lliure a assajar l’obra; i de la bona direcció d’en Víctor, un professional de l’art escènic que ha sabut modelar fins a la filigrana cada un dels personatges que apareixen en les diferents escenes.

Alumnes i professors van seguir amb admiració i molta atenció la representació. Al vespre es va repetir l’obra per als pares, familiars i amics. Tothom va valorar la qualitat de l’espectacle i la bona interpretació de les alumnes, i des del centre les han volgut felicitar públicament.