Aquest diumenge, El Mag Stigman farà més que màgia a Can Papasseit

21 Mar 2019
Xarxa Companyia Stigman mar19
Foto web Mag Stigman

La companyia Mag Stigman presenta aquest diumenge a Vilanova del Camí “Més que màgia”. La companyia formada per un grup de persones que creen espectacles que inclouen disciplines com la dansa, la música i l’il·lusionisme, oferiran a Can Papasseit un espectacle carregat de coreografies i malabars

El Mag Stigman és un  il·lusionista  que s’acompanya  a l’escenari de  la seva ajudant. Aquest diumenge presentarà a Can Papasseit un espectacle visual, entretingut, ple d’efectes màgics i dansa moderna. És una combinació d’il·lusionisme, ball i malabars, que assegura la diversió per a tota la família.

Stigman, és l’únic il·lusionista que fa màgia i balla alhora. Durant un dels seus trucs, farà que la seva companya es quedi flotant en l’aire i realitzarà sorprenents efectes de màgia amb foc. També el veurem manipulant objectes de la vida quotidiana, presentarà el joc més marrano del món i mostrarà sorprenents actes d’escapisme.

L’espectacle Més que màgia, organitzat per Xarxa Vilanova del Camí, es farà diumenge 24 de març a les 12 del migdia a Can Papasseit. El preu de l’entrada és de 5 € tot i que els menors de 2 anys no paguen. Les entrades es posaran a la venta a partir de dos quarts de dotze del migdia. 

cartell Xarxa Companyia Stigman mar19