Aquest divendres es tanca el termini d’inscripció al segon torn de l’Escola esportiva, el FESFUTBOL

09 Jul 2003

Des de la setmana passada una dotzena de nois i noies d’entre nou i catorze anys, participa al primer torn d’activitat de l’escola, que també finalitza divendres. Estan aprenent, tot jugant, a millorar el seu nivell futbolístic, un esport que ha demostrat tenir al nostre municipi molts afeccionats. I bona prova d’això és que el futbol base mou a centenars de nens i joves.
La setmana passada van començar les activitats de l’Escola de Futbol a la pista polisportiva de Can Titó. Es tracta d’una escola esportiva que per primera vegada es porta a terme a Vilanova i que ofereix als participants l’oportunitat de gaudir de l’estiu per mitjà d’aquest esport.

A partir de dilluns s’iniciarà la segona quinzena i, com dèiem, fins divendres hi ha temps de formalitzar les inscripcions. Es poden fer al servei d’esports de Vilanova, a l’edifici d’entitats, durant el nou horari d’estiu d’aquestes oficines, és a dir de les nou a dues del migdia.

Cada torn del FESFUTBOL dura dues setmanes cadascun i el preu de la inscripció és de 75 euros. El cost inclou dos equipaments de vestuari, una pilota per cada jugador i l’esmorzar de mig matí cada dia.

Els interessats o interessades hauran d’omplir una butlleta que trobaran al servei d’esports de l’edifici d’entitats i fer el pagament corresponent a la Caixa de Terrassa. Si voleu més informació també us podeu posar en contacte amb Josep Galán al telèfon 661 60 68 26.

L’escola futbolística es porta a terme com dèiem a les instal·lacions de Can Titó, entre el camp de futbol i el polisportiu, i l’organització va a càrrec del Servei d’Esports de Vilanova i el Club Futbol Vilanova.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.