Artístic presenta El Musical, una comèdia plena d’energia i emocions

26 Abr 2012

El MusicalL’escola de música dansa i teatre Artístic de Vilanova del Camí presenta a Can Papasseit “El Musical. Un espectáculo por descubrir”, un repte personal i agosarat que han abanderat Sheila Grados i Sara Ramos, amb la participació especial de Rosalba Sánchez, directora de l’escola. De fet, les tres són autores del guió i de les cançons originals, així com responsables de la direcció musical i escènica. El resultat ha estat una comèdia musical plena d’energia i emocions que traslladarà al públic la màgia de la música en un espectacle únic.

Malgrat que el pes del guió el portaran Sheila Grados, Sara Ramos, Rosalba Sánchez i Rubén Caldito, pujaran a l’escenari més d’una vintena de persones entre el cos de ball, el cos de veu i els personatges secundaris. Es tracta d’un projecte de gran format, el primer que fan des de l’escola, abordant el gènere musical, i en el qual han esmerçat molts esforços i il•lusió.

Aquesta comèdia musical explica la història de dues germanes la Patrícia i l’Àngela Garcia, productores de cinema, que acaben de rebre un dels premis més prestigiosos a nivell internacional per la seva darrera pel•lícula. La Patrícia (Sara Ramos) decebuda per un món ple d’interessos i materialisme, decideix què vol fer un canvi a la seva vida professional mentre que l’Àngela (Sheila Grados) es mostra reticent a qualsevol canvi que pugui significar posar en risc el seu nivell de vida.

El Musical es podrà veure a Can Papasseit el proper diumenge 29 d’abril a dos quarts de set de la tarda i divendres 4 de maig, a les nou del vespre. L’entrada a l’espectacle costa 8 € si es compra anticipada i 10 € el mateix dia de les funcions. A hores d’ara, segons explica Rosalba Sánchez, directora d’Artístic, ja s’ha venut el 60 % de l’aforament de les dues sessions però confia en fer ple.

Artístic destinarà la recaptació del dia 29 d’abril a la delegació vilanovina de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, en una acció solidària que repeteixen cada any.

Rosalba Sánchez ha aprofitat l’entrevista de Ràdio Nova per agrair la col•laboració de totes les persones i empreses que han fet possible aquest gran muntatge: alumnes, professors, tècnics, artistes i patrocinadors així com al servei de Cultura de l’ajuntament vilanoví.

Ha dedicat un agraïment especial a l’equip de Radio Sala amb Ignasi Gallart al so i José Manuel Cid a la il•luminació, Urbani Castilla al vestuari en col•laboració amb Artístic i Aitor Garcia i Chema Ballester de Graff Club que han participat en els decorats. Francisco Javier Mancebo s’ha encarregat, juntament amb l’escola, de la producció musical i Míriam Garzón i Gràfiques Vilanova han treballat en el disseny gràfic. José Maria Escalante, Francisco Moreno, Manuel Amaro i els germans Ramos s’han fet càrrec de la construcció de l’escenografia.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by