Artístic presenta La Carta als Reis, el nou espectacle musical d’aquest Nadal

14 Des 2018
CARTELL CARTA ALS REIS 2018 Artistic

Can Papasseit s’omplirà aquest cap de setmana amb les aventures dels personatges de Toy Story. En Woody, la Jessy, la Sra.Potato, Buzz Ligthyear, Barbie i Rex, seran els protagonistes de “La carta als Reis” el nou espectacle familiar que ha preparat Artístic i que oferirà en quatre funcions repartides entre dissabte i diumenge

Grans professionals del món de la cançó, el teatre i la dansa com Sheila Grados, Maria Berenguer i Ermynia González s’han tornat a aliar per presentar-nos aquest Nadal una nova aventura musical: “La carta als Reis”. Grados s’ha ocupat dels arranjaments musicals, Berenguer del guió i González s’ha encarregat de les coreografies.

Una fusió especial per articular un relat on es mostraran les pors i les angoixes que tots, petits i grans, sentim en algun moment. Els personatges de Toy Story, expliquen Mara Berenguer i Sheila Grados, ens mostraran eines i recursos per superar-les. 

La carta als Reis incorpora diferents coreografies del cos de ball que ha preparat  Ermy González. En total veurem un grup de 17 adolescents, alumnes de l’escola, de ben segur sorprendran al públic assistent.

Aquest nou espectacle d’Artístic convidarà a pujar a l’escenari més de 30 persones entre ballarins i actors. Formen part de l’elenc d’aquest nou musical Laia Esquinas, Yannick Ramis, Quique Santano, Cristóbal Simón i Clara Ontiveros. I a la part de ball: Thais Castro, Jana Molins, Clàudia Costa, Andrea Alcaraz, Bianca Lorente i la col·laboració especial del grup d’Exhibició “Fresh Gang”.

Cal dir també que el 5 % de l’import de les entrades es destinarà a la Marató de TV3 que enguany està dedicada al càncer.


Nadal a Vilanova del Camí