Ascensors, cobertes i façanes tornen a subvencionar-se des de la Llei de Barris

10 Mar 2010

teuladaL’Ajuntament vilanoví ha aprovat en ple, aquest dilluns, una nova convocatòria per a la concessió de subvencions incloses a la Llei de Barris. Més concretament, el ple ha aprovat les bases que han de regir la concessió d’aquestes subvencions, que es destinaran a la rehabilitació dels elements col·lectius dels edificis: instal·lació d’ascensors, reparació de cobertes i reparació de façanes. La convocatòria es regeix per les bases de la concessió de subvencions incloses en el Pla de millora Integral del Barri del Casc Antic- Camp del Rei.

La dotació de les subvencions que preveu aquest acord per l’exercici del 2010, és d’uns 210.000 euros, per a la instal·lació d’ascensors en els edificis de planta baixa més quatre pisos o superior; de 10.446 euros, per a la reparació de cobertes; i d’uns 43.870 euros, per a la reparació de façanes.

La sol·licitud dels ajuts s’ha de fer per escrit i s’han de presentar a l’Oficina del Punt d’Informació de la Llei de Barris, al Mercat Municipal de Sant Hilari, a la parada número 17. El termini serà de sis mesos a partir de la inserció del corresponent anunci en el Butlletí Oficial de la Província.

El punt es va aprovar en el ple de dilluns, amb els vots a favor de PSC, ICV, CIU, PP, ERC i IPV, i amb l’abstenció de la regidora Immaculada González.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by