AVÍS – El pas de la Mitja Marató per Vilanova afectarà el trànsit entre les 10 i les 12 h

06 Abr 2018

policia local logo blanc

Des de la Policia Local de Vilanova del Camí han anunciat una afectació del trànsit entre les 10 i les 12 h de diumenge 8 d’abril degut al pas de la Mitja Marató de l’Anoia i els 10 km Ciutat d’Igualada


L’àrea afectada inclou també tres parades d’autobús, concretament la de davant del Baguette, la de la plaça Major i la del carrer Migdia. La resta de parades funcionaran amb tota normalitat.


La Mitja Marató de l’Anoia passa aquest diumenge per Vilanova del Camí


Aquest any la Mitja Marató de l’Anoia i la cursa dels 10 km Ciutat d’Igualada han canviat el seu recorregut i passaran per tres municipis: Igualada, Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui, amb una volta per als 10 km, i dues voltes per a la Mitja Marató. La Mitja Marató forma part de la 12a Xallenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona

El CAI Petromiralles, en col·laboració amb els tres ajuntaments, organitzen aquest diumenge 8 d’abril, a partir de les 10 h, la 36ª edició de la Mitja Marató de l’Anoia (21.097 m), conjuntament amb la 14ª edició dels 10 Km Ciutat d’Igualada, que compten amb el suport de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Barcelona i de la Federació Catalana d’Atletisme. L’acte compta també amb la col·laboració de Petromiralles, Ocisport i Marathon Esports i de diverses entitats i firmes comercials.

Hi haurà premis per als primers classificats de cada categoria així com per als millors equips. Els participants també seran obsequiats amb una motxilla i una bossa amb provisions.

MITJA-MARATO-ANOIA-2018-baner-v2