El taller de cuina energètica i saludable que s’ha fet al Centre Cívic del Barri de la Pau ha tingut molt bona acollida. La proposta, inclosa en el programa d’activitats d’aquesta primavera, ha comptat amb la participació de 14 persones que han ampliat els coneixements al voltant d’una alimentació més saludable.
Impartides per Glòria Oliva, les sessions començaven sempre amb una part teòrica i continuaven amb la participació de tothom en l’elaboració de les receptes. Al final de la classe es feia una degustació d’allò que s’havia elaborat.
L’objectiu del taller era donar a conèixer les funcions dels aliments, l’elaboració, els estils de cocció, els estils de tall i les combinacions entre els aliments.
Han treballat amb: proteïnes vegetals, cereals integrals, verdures del mar i de la terra. Han elaborat esmorzars i sopars diferents i postres saludables.
El taller s’ha portat a terme en horari de set a dos quarts de deu de la nit, els divendres del mes d’abril i fins el passat 6 de maig.