Caminada saludable amb el CAP en el Dia Mundial de l’Activitat Física

25 Mar 2019
Caminada amb el CAP de Vilanova del Camí. Imatge d'arxiu
Imatge d’arxiu

Des del CAP Vilanova del Camí preparen una nova sortida a peu per l’entorn del municipi per fer salut. La caminada serà el dilluns 8 d’abril coincidint amb el Dia Mundial de l’Activitat Física

El programa d’actes s’encetarà a les 9 del matí amb un esmorzar saludable abans d’iniciar la passejada. Cap a dos quarts de deu és previst començar el recorregut que com és habitual serà per l’entorn natural del municipi.
Des del CAP Vilanova del Camí, punt de sortida, recomanen portar calçat adequat, gorra i aigua.

camkindLa darrera sortida va ser el dilluns 25 de febrer, també des del CAP i de la mà d’Esports Vilanova

Una vegada més, un bon grup de caminaires va gaudir de l’activitat física a l’aire lliure en la caminada que s’organitza des del Centre d’Atenció Primària (CAP) de Vilanova del Camí, amb el suport d’Esports Vilanova, el passat 25 de febrer.

En aquesta ocasió, a més de la inestimable ajuda de Francesc Viera (de la Colla Excursionista) en el disseny de la ruta (i també guia) es va comptar amb l’acompanyament de la infermera Marisol Oliva, l’odontòloga Eva Marcé i l’estudiant d’infermeria Sergi Sánchez.

El grup va ser nombrós, sobre la trentena de participants, i la ruta escollida els va portar cap a la Torre d’en Muscons, per la Font de l’Anoia direcció a Can Bernades -on van esmorzar- i de tornada, pel camí dels Esgavellats, passant pel costat dels orígens de la ciutat, l’antiga vila ibero-romana del Vilar del Met.

Des del CAP agraeixen com és habitual l’acollida que l’activitat està tenint a la població i que va permetent fer arribar els beneficis de l’activitat física per a la salut a persones que fins ara havien estat sedentàries. “Amb el gaudi de la caminada en companyia van creant l’hàbit de moure’s i fent prevenció i tractament tant d’algunes malalties cròniques com de l’esfera més emocional dins la salut mental”.