Can Muscons acull divendres la comèdia fresca, descarada i amb molt de ritme del monologuista Jona | ÀUDIO

09 Jul 2019

Can Muscons és des de fa pocs mesos la seu de Joventut, però aquest mes de juliol, serà a més a més un escenari efímer on s’han programat tres espectacles per als divendres al vespre

Carlota Silva juliol19 (8)

Cultura Ajuntament de Vilanova del Camí

Àrea informativa dedicada


La regidora de Cultura, Carlota Silva, explica que la idea va sorgir per donar un contingut diferent a Can Muscons, un equipament municipal amb molt potencial que encara hi ha molts veïns que no coneixen. Els divendres a Can Muscons són, explica Carlota Silva, una bona oportunitat per gaudir de diferents espectacles a l’aire lliure i per conèixer aquest edifici emblemàtic.

Els espectacles comencen a les 22:00 h i l’entrada és gratuïta. Can Muscons disposa de barra de bar durant els espectacles des d’on es preparen entrepans tan calents com freds.

El primer d’aquests espectacles va tenir lloc aquest passat divendres i va anar a càrrec del Cor Rocieros del Camino del Centro Cultural Casa de Andalucía de l’Anoia i del cantautor local, Carlos Gómez. L’acte va aplegar al voltant d’un centenar de persones en un ambient molt agradable i festiu.

La regidora espera anar sumant públic en les properes actuacions. Aquest divendres serà el torn de Jona, el operario del humor. Autòcton de Santa Coloma de Gramenet, mig català, mig andalús, aquest monologuista ofereix una comèdia molt quotidiana, fresca, descarada i amb molt de ritme.

El programa dels divendres a Can Muscons es tancarà el pròxim divendres 19 de juliol amb un espectacle de màgia interactiva amb Miguel Sevilla. Un il·lusionista que ofereix un espectacle diferent, creatiu i apassionat. Una combinació entre màgia propera i humor.

RESENYA OPH 2019

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by