Can Papasseit s’omple dues vegades per acollir la festa de graduació dels alumnes de 4t d’ESO i 2n de batxillerat de l’INS Pla de les Moreres |ÀUDIO i FOTOS|

05 Jul 2018


Can Papasseit es va omplir de gom a gom el passat 28 de juny per acollir la festa de graduació del curs 2017/2018 de l’Institut Pla de les Moreres


 

El primer torn es va dedicar per homenatjar els alumnes de 4t d’ESO, amb Eduard Marchena i Vera González com encarregats de conduir l’acte, i el segon torn, pels alumnes de 2n de Batxillerat, en aquest cas presentat per José Orgaz i Dana Sánchez. En aquest segon acte, i com ja és tradicional, es va aprofitar per concedir el Premi Pla d’Empresa al millor treball d’emprenedoria d’entre els alumnes de 2n de batxillerat que cursen aquesta modalitat, i els Premis Excel·lència a aquells alumnes que tenen la millor nota d’expedient acadèmic.

El premi Pla d’Empresa va recaure sobre el treball de la Ivet González que va proposar el disseny i la confecció de roba personalitzada a través d’impressió 3D. Aquest projecte destaca per la originalitat de la idea i el fort component innovador que incorpora, fent ús de tecnologies d’última generació, però també l’excel·lent anàlisi DAFO i el plantejament de l’estratègia comercial, on demostra haver interioritzat perfectament les lliçons impartides.  El premi per a Ivet González va ser una tablet,cortesia del departament de Promoció Econòmica de Vilanova del Camí, que va lliurar-li el primer tinent d’alcalde i regidor de l’àrea, Francisco Palacios.

Intitut Pla de les Moreres Graduacio 2018-FONS-V22

album-fotografic-faldo-borde


L’Ajuntament de Vilanova del Camí s’afegeix als premis d’Emprenedoria i Excel·lència i lliura fins a 7 tablets per reconèixer els mèrits de l’alumnat


Els premis excel·lència van ser per a Clàudia Fernàndez Hermida (1r ESO) amb una nota de 9.4, Berta Lluís Bravo (2n ESO) amb una nota de 9.5, Sara Cordente Carmona (3r ESO) amb una nota de 9.9, Laura Gasco Duran (4t ESO) amb una nota de 9.6, Jordi Martín Pérez (1r BTX) amb una nota de 9.1 i finalment Nerea Ramos López (2n BTX) amb una nota de 9.1. Tots ells van rebre un xec regal de 100 € en material escolar i una tablet, cortesia de la regidoria d’Educació, que van lliurar la regidora de l’àrea Eva Vadillo i l’alcaldessa, Noemí Trucharte.

Com a novetat, explica el director del centre Pep Martí, “l’AMPA, a més de ser agent clau en aquest acte com a organitzadors de l’acte i del sopar, va organitzar un concurs per dissenyar la portada de l’agenda de l’institut”, i la premiada va ser Camila Maiorano.

L’acte va comptar amb les actuacions musicals d’Ariadna Mendoza i Paula Acedo que van ser acompanyades per la coral de 1r i 2n d’ESO i el grup de corda format pels alumnes Marc Sarret, Aaron Nisa, Marc Garcia i el professor Emili Morales, i tots ells magistralment dirigits pels professors de música del centre Salva Berenguer i Òscar Zamora.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by