Can Papasseit s’omple fins a la bandera per acomiadar l’alumnat de 4t d’ESO amb una gran festa de graduació | FOTOS

01 Jul 2019
GRADUACIO 4T ESO 2019 (1)

ÀLBUM FOTOGRÀFIC
Cliqueu sobre la imatge

Aquest dijous 27 de juny es va celebrar la festa de Graduació per a l’alumnat de 4t d’ESO de l’Institut Pla de les Moreres de Vilanova del Camí. Can Papasseit es va omplir fins a la bandera de pares, amics i familiars que van voler participar d’aquesta festa emotiva i especial


Institut Pla de les Moreres

Àrea informativa dedicada


La cerimònia va començar a les 19:30 h amb l’actuació d’un quartet musical format a l’Institut, amb Paula Acedo, Marc Garcia, Aaron Nisa i Ferran Ruiz, que va introduir un vídeo resum recollint els millors moments d’aquests quatre anys a l’ESO.

El director de l’Institut vilanoví va adreçar unes paraules al nombrós públic assistent. Tot recordant que aquesta aventura formativa va començar fa quatre anys i que “durant aquesta etapa, els diferents equips docents han treballat incansablement per contribuir l’alumnat a formar-se com a persones autònomes, responsables, solidàries, participatives, crítiques, plurals i tolerants, i tot això en un marc de compromís, respecte, coherència, honestedat, transparència i equitat”. En tot aquest procès, va dir Pep Martí, ens ha calgut la necessària complicitat de les famílies i l’imprescindible compromís dels alumnes”.

Tot seguit, els tutors de 4t van anar enumerant l’alumnat de cada classe i van fer-se una fotografia  de família a l’escenari.

Cal destacar el glamour que destil·laven els i les alumnes que van assistir a la cerimònia vestits amb les seves millors gales. Així com  la presentació que va anar a càrrec de dos alumnes del centre, Maria Lucas i Rafa Gabarri.

La festa es va acabar amb un refrigeri ofert per l’AMPA de l’Institut Pla de els Moreres.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by