- Un conjunt d’activitats programades per als tres primers dijous del mes de juny, ofereixen eines i suport per als pares en diferents etapes del desenvolupament dels seus fills.
- Les xerrades es faran en format telemàtic, de 19:00 a 21:00 h, i cal inscriure’s al formulari que trobareu al web municipal.
Aquest dijous s’enceta el programa de xerrades telemàtiques “Eduquem en família”, que té com a objectiu brindar suport i proporcionar eines educatives als pares i mares per acompanyar el creixement dels seus fills. Aquesta sèrie d’activitats en línia busca oferir una visió més àmplia sobre diversos aspectes de l’educació familiar, abordant temes com l’ajuda professional especialitzada, l’educació emocional i la construcció d’una identitat digital saludable.
La primera xerrada del cicle està programada per al dia 1 de juny, sota el títol “Soc al teu costat”. Aquesta activitat estarà dirigida a les famílies amb nois i noies d’entre 12 i 16 anys i serà conduïda per l’Equip SEER, una entitat especialitzada en Salut i Educació Emocional. Durant la sessió s’oferiran eines per a detectar quan és necessària l’ajuda professional especialitzada.
La segona xerrada, “Educació i comunicació”, es realitzarà el dia 8 de juny. Aquesta activitat estarà destinada a les famílies amb infants d’entre 0 i 6 anys i serà a càrrec de l’entitat REIR (Recursos Educatius per la Infància en Risc). Durant aquesta xerrada, es proporcionaran eines per convertir-se en un referent en les relacions que es comencen a construir en aquesta etapa crucial de desenvolupament infantil.
La tercera i última xerrada del cicle tindrà lloc el dia 15 de juny, sota el títol “Qui és el teu fill/a en el món digital? Acompanyant la construcció d’una identitat digital saludable”. Aquesta activitat estarà orientada a les famílies amb infants d’entre 6 i 12 anys i serà presentada per l’Equip SEER. Durant aquesta xerrada, s’oferiran estratègies per ajudar els pares a guiar els seus fills en la construcció d’una identitat digital positiva i saludable.
Aquest cicle de xerrades telemàtiques constitueix una oportunitat perquè les famílies puguin adquirir nous coneixements i recursos per afrontar els reptes de l’educació dels seus fills en diferents àmbits. És una iniciativa que busca promoure una educació més conscient i respon a les necessitats actuals d’acompanyament i suport a les famílies en el procés educatiu.