Cloenda de la celebració dels 75 anys de Creu Roja a l’Anoia

16 Nov 2018
75 Creu Roja (1)-v11

Creu Roja Anoia va cloure aquest dissabte els actes de celebració del 75è aniversari amb un sopar commemoratiu a l’Hotel Amèrica d’Igualada, on hi varen assistir voluntàries i voluntaris, socis i sòcies, membres de les entitats de la comarca i autoritats, entre elles, la regidora de Serveis Personals de l’Ajuntament de Vilanova del Camí Sílvia Cáceres

La regidora ha expressat la satisfacció de poder compartir aquesta efeméride i ha tingut paraules d’agraïment per a l’entitat, amb la que l’Ajuntament vilanoví treballa des de fa molts anys. Cáceres ha destacat els projectes que Creu Roja desenvolupa al municipi com el casal per a infants i joves o la col·laboració en el Banc de la Teca, un projecte que l’ajuntament porta a terme per lluitar contra la pobresa i l’exclusió social. Sílvia Cáceres també ha anunciat que està treballant amb Creu Roja Anoia per tornar a programar pels volts de Nadal la recollida de joguines solidàries, un acte que vol oferir a la població en un nou format.

La vetllada per festejar els 75 anys de Creu Roja a l’Anoia va finalitzar amb els parlaments de l’Alcalde d’Igualada, Marc Castells i del President de Creu Roja a l’Anoia, Dr. F. Xavier Botet, que va fer un breu repàs a la trajectòria de l’entitat, que ara fa 75 anys varen fundar Salvador Vidal, Josep Farrés, Francesc Botet, Josep Rodríguez i Josep Chicote.

Després, tots els assistents van rebre dos detalls per commemorar aquest aniversari: una litografia signada i numerada, anomenada “Petjades de Creu Roja”, que l’autor igualadí Marcial Fernàndez va crear especialment per celebrar aquest esdeveniment. I el llibre “Creu Roja a l’Anoia, 75 anys plens d’acció”, obra d’en Pep Elias, Josep M. Riera i Jordi Margalef.

Des de l’entitat han agraït a tothom el suport rebut durant aquest any de celebració.