Com fer més rentable la seva empresa?

10 Jul 2003

El centre de Servei a les Empreses, situat a l’edifici Amèlior d’Igualada, acollirà una xerrada dirigida a les empreses anoienques. L’acte ha estat impulsat per l’àrea de promoció econòmica de la Ciutat de l’Ajuntament de Vilanova del Camí amb el suport de la Generalitat de Catalunya, per mitjà del Centre d’Innovació i Desenvolupament Empresarial, el CIDEM. Es tracta d’una acció emmarcada en el Pacte Territorial per l’Ocupació de l’Anoia que porten a terme els diferents agents socio-econòmics de la comarca.
Segons l’Àrea de Promoció Econòmica de la Ciutat s’han convidat més de cinc-centes empreses i un centenar d’agents econòmics: associacions, gremis i sindicats. És per aquest motiu que s’espera que aquest acte tingui una especial rellevància.

En la xerrada, diferents experts del Programa d’Assessorament Financer promogut pel CIDEM, acostaran als assistents algunes pautes per millorar la seva gestió econòmica i financera.

El Programa d’Assessorament Financer, també anomenat PAF, es divideix en tres fases. A la primera, l’assessor financer fa una diagnosi de l’estat de l’empresa i elabora un pla d’accions detallat. A la segona fase, es porten a terme les accions de millora i les recomanacions dels assessors. Per últim, la tercera fase, incorpora una proposta de seguiment.

Aquest programa compta amb una subvenció del CIDEM, l’agència del govern de Catalunya per a la innovació i desenvolupament empresarial. El CIDEM s’encarrega de desenvolupar les polítiques per al foment de la competitivitat en el teixit empresarial català, amb criteris de reequilibri territorial.

Recordem que la xerrada d’aquesta tarda s’emmarca dins el Pacte Territorial per l’Ocupació de l’Anoia. Els pactes, en els que hi intervenen tots els agents econòmics de la zona, pretenen millorar les condicions d’ocupació i desenvolupament econòmic al territori.

Aquest esforç conjunt té una doble finalitat. Per una banda evitar la duplicitat de les accions als diferents municipis i per l’altra, tenir una major incidència en aquells temes que afecten al conjunt d’empreses. En aquest marc que avui es portarà a terme al Centre de Serveis a les Empreses de l’Edifici Amèlior d’Igualada la xerrada adreçada als empresaris anoiencs.

A l’acte, presidit per l’Alcalde de Vilanova Joan Vich, hi participaran el representants de CIDEM i de l’empresa d’assessors financers, Aditioconsultores.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.