Compte enrere per a la constitució del nou Ajuntament de Vilanova del Camí

10 Jun 2019
Ple Ordinari 11 mar19 (1)
Imatge d’arxiu

Darrera setmana la que s’enceta, aquest dilluns, abans de la constitució dels ajuntaments per al mandat 2019-2023. Els resultats de les eleccions municipals del 26M van deixar clar el repartiment dels 17 regidors vilanovins, però la força més votada, el PSC, no ha anunciat si ha trobat company de viatge per garantir un mandat estable, ni tampoc des de l’oposició han fet pública cap aliança alternativa


Eleccions Municipals 2019

Àrea informativa dedicada


La socialista Noemí Trucharte, actual alcaldessa en funcions, va assegurar després de guanyar les eleccions que amb 8 regidors es veu en l’obligació d’intentar sumar amb altres forces polítiques i governar amb majoria. De moment, però, no han trascendit les converses que ha mantingut amb els possibles socis de govern.

Tampoc des de V365, ERC, VA i Junts per Vilanova han fet cap anunci sobre les converses o possibles negociacions mantingudes en aquestes dues setmanes.

La sessió plenària serà dissabte, a les dotze de migdia. De ben segur, l’expectació serà novament ben alta per a la constitució del nou consistori vilanoví.

La cerimònia començarà amb el lliurament de les credencials per part dels electes i tot seguit es farà la constitució de la mesa d’edat, formada pel regidor més jove i el de més edat del consistori.

Els regidors prendran possessió del càrrec i a continuació elegiran batlle. Si en una primera volta no hi ha ningú que tingui una majoria qualificada, la persona que encapçali la llista més votada, en aquest cas, Noemí Trucharte, serà proclamada alcaldessa.

La sessió es podrà seguir en directe a la sala de plens o via streaming per la freqüència de Ràdio Nova, el 107.7 fm o als canals televisiovilanova.cat i vilanovainformacio.cat

D’altra banda, aquest dimecres 12 de juny hi ha un ple extraordinari a les 2 de la tarda exclusivament per a l’aprovació de les actes anteriors. En aquest cas i donada la naturalesa del Ple, la sessió no es retransmetrà en streaming de vídeo ni a través de la sintonia de Ràdio Nova.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by