Comunicació no verbal i samarreta reivindicativa de la republicana Glòria Vilà en el ple de constitució | FOTOS

17 Jun 2019
Ple de Constitucio 2019 - Fotos oficials (5)

ÀLBUM FOTOGRÀFIC
Cliqueu sobre la imatge

La cerimònia de constitució de l’Ajuntament vilanoví va deixar imatges força eloqüents. I és que el gestos, les mirades i fins i tot el vestuari, comuniquen tant o més que el discurs


Eleccions Municipals 2019

Àrea informativa dedicada


Així, les fotos del ple també van deixar palesa la divisió de l’aliança de V365 i Junts x Vilanova, amb el regidor Jordi Barón molt seriós durant tota la sessió, a costat de Vanesa González en el semicercle, i després situat a costat de l’equip del PSC en la foto de consistori.

L’entrega de la vara d’alcaldessa de mans de Pepita Còdol a Noemí Trucharte, que aquesta vegada – a diferència del ple posterior a la moció de censura- sí va lliurar-li amb la petició que fes servir “aquest bastó de comandament, amb honestedat i lleialtat per tota la gent de Vilanova del Camí, per un igual”.

La presa de possessió dels regidors també va deixar una imatge reivindicativa de la republicana Glòria Vilà amb una samarreta on es podia llegir un prohibit amb l’etiqueta #155 i també una referència als #10multats pel darrer govern vilanoví per l’enganxada de cartells de l’1 d’octubre.

La del portaveu d’ERC, Marc Bernáldez, també era una samarreta reivindicativa pels drets a l’autodeterminació dels pobles, mentre que David Roig lluïa el llaç groc a la camisa.

De blanc, potser de manera circunstancial, anaven les tres regidores de V365, i d’un rosa molt pàl·lid el seu company de partit.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by