COMUNICAT DE PREMSA | La posició de Junts per Vilanova del Camí respecte la urbanització del carrer Joan Miró

15 Mar 2019
JuntsxVilanova-logo-2018-fons-v222

Reproduïm íntegrament el comunicat de premsa enviat per Junts per Vilanova


“En el darrer Ple el nostre regidor Sr. Jordi Barón no va poder votar a favor d’aquest punt pels següents motius:

La Sra. Trucharte vol aplicar unes contribucions desmesurades que representen el 80% del cost total als veïns afectats arribant als 26.000€ en un sol veí.

La Sra. Trucharte ha decidit tirar endavant una obra d’inversió amb pressupost prorrogat de forma electoralista sense haver treballat el punt políticament. Si estigués tant interessada en tirar endavant el projecte, l’hagués pogut incloure  a fa 1 any als pressupostos 2018 capítol d’inversions, i no ara a corre cuita amb modificacions de crèdit i sense incloure cap subvenció externa que permeti alleugerir la carrega econòmica als veïns afectats.

El nostre projecte polític defensa l’aplicació mínima possible de contribucions especials per als veïns de Vilanova, així com vam demostrar fa anys amb els veïns del carrer major que vàrem treballar per aconseguir una subvenció extraordinària de la Diputació de Barcelona per tal de minorar l’impacte econòmic per als veïns i veïnes.

Des de “Junts per Vilanova del Camí” estem totalment a favor que es pugui urbanitzar el Carrer Joan Miró, però sota unes condicions més justes i igualitàries per als veïns així com hem fet quan estàvem governant.

Per tant volem deixar ben clar que l’únic responsable que no hagi pogut tirar endavant aquest projecte és la Sra. Trucharte, que un cop més ha demostrat la seva incapacitat política per gestionar el nostre municipi.  El que haurà d’haver fet és presentar una proposta de pressupostos per al 2019 ben treballats políticament on inclogués al capítol d’inversions aquesta obra amb finançament a 3 bandes: 1) Fons propis: 25%  del cost  2)Subvenció Diputació:  25%  del cost  i 3) Contribucions especials veïns:  50% del cost.

A “Junts per Vilanova del Camí” sempre ens trobaran quan es treballi pensant sols amb el millor pel municipi i tots els vilanovins/es, sense partidismes ni egos polítics, però lamentablement això sembla impossible amb l’actual alcaldessa que ens governa a cop de decrets d’alcaldia des d’una vessant immobilista i totalitària”.

Junts per Vilanova


Àrea informativa dedicada als partits polítics de Vilanova del Camí