COMUNICAT DE PREMSA | PSC Vilanova del Camí

04 Jun 2019

Reproduïm íntegrament el comunicat de premsa enviat pel PSC:


PSC 2019-logo-fons-v222

“Des de l’agrupació del PSC de Vilanova del Camí, volem donar les gràcies als 2.338 vilanovins i vilanovines que diumenge 26 de maig van donar la confiança a la candidatura encapçalada per Noemí Trucharte, i així ho van demostrar dipositant el seu vot i omplint les urnes d’il·lusió.

La victòria àmplia i clara que vam obtenir ens fa sentir orgullosos i orgulloses, ja que és un bon indicador que la gent reconeix i valora la feina ben feta i la proximitat i eficiència de la nostra Alcaldessa durant aquests dos anys i mig que porta ostentant el càrrec d’edil.

Fins i tot havent obtingut prop del 40% dels vots emesos i aconseguint 8 dels 17 regidors que constitueixen el ple de l’Ajuntament de Vilanova, no es va aconseguir la majoria absoluta, necessària per governar en solitari. Per això ara és moment d’estendre la mà als altres grups que han obtingut representació, per poder crear un govern sòlid, eficaç i de consens, ja que el que volem és treballar perquè el nostre municipi segueixi creixent i millorant. Així doncs, hem iniciat roda de contactes per trobar la millor opció.

Estem molt contents d’haver crescut tant respecte a les últimes municipals (hem obtingut un 128% més de vots!!) i volem seguir fent-ho. Per això, demostrarem durant aquests propers 4 anys, que els 2.338 vilanovins i vilanovines que han confiat en nosaltres com la millor opció, no s’han equivocat.” 

Moltes gràcies, seguim!

PSC Vilanova del Camí
1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by