COMUNICAT DE PREMSA | Vilanova 365 planteja una remodelació de la zona esportiva de Can Titó, incloent un nou gimnàs, i la zona d’oci del Parc Fluvial

15 Mai 2019

Reproduïm íntegrament el comunicat de premsa enviat per Vilanova 365:


bar resturant piscina V365
Estat actual de la zona lúdica del Parc

“L’actuació suposa el cobriment de la pista poliesportiva exterior i la transformació de la zona lúdica, afectada ara per la paràlisi de les obres de la piscina

Vilanova 365 vol renovar la zona esportiva de Can Titó en el proper mandat. El partit de Vanesa González vol finalitzar les obres de la piscina i transformar l’edifici de dues plantes en un bar i un gimnàs més ampli que l’actual. Les obres afectaran també a la zona lúdica de barbacoes i l’aparcament d’aquesta, així com la pista poliesportiva exterior.

Vanesa González afirma que “la zona esportiva i del Parc Fluvial és la porta d’entrada a l’espai natural de Vilanova del Camí, i el seu gran ús demanda una actualització. Hi ha espais a mig construir i d’altres, com alguns vestidors, que necessiten una actualització”.

“El cobriment de la pista donarà un nou espai a la ciutadania i els clubs esportius que es troben amb el pavelló actual sobrecarregat. El gimnàs també serà una solució per donar un ús a un edifici inacabat i que servirà també de bar per la piscina i el Parc Fluvial”, afirma González.

D’altra banda, les obres a la zona lúdica permetran tenir un espai d’aparcament delimitat i la recuperació d’una zona que havia quedat degradada com a conseqüència de les obres inacabades de la piscina. “La zona de barbacoes queda deslluïda per la presència de restes de materials de la construcció mig enterrades al terra, necessitem actuar ja”, explica González.

Vilanova 365 també planificarà una llista d’actuacions de manteniment de les instal·lacions esportives de tot el municipi”.

Vilanova 365


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by