Crònica del Ple – La ciutadania podrà escollir quins projectes vol que l’Ajuntament porti a terme

20 Gen 2015

PLE 19 GENER (6)Una de les novetats que incorpora aquest pressupost és la possibilitat que la ciutadania pugui triar part dels projectes que s’executaran durant aquest 2015. El Ple va aprovar una partida de 30.000 euros per invertir en aquells projectes que decideixi la ciutadania. Les bases i els terminis per a participar en aquest pressupost participatiu s’estan acabant de redactar i també s’ha donat la possibilitats als grups municipals que incorporin els projectes que considerin oportuns. La llista definitiva dels projectes es publicarà al web municipal i en els mitjans que l’Ajuntament consideri oportuns perquè la informació arribi a la ciutadania i pugui fer la seva tria.

Dels 30.000 euros, 5.000 es destinaran als centres escolars del municipi i la idea és, segons va explicar l’Alcaldessa Vanesa González, implicar els nens i nenes també en un procés participatiu i que puguin triar el projecte que volen per a la seva escola.

La idea de fer un pressupost participatiu, va explicar González, és una idea innovadora i pionera a la comarca, i s’ha volgut començar amb una partida modesta, 30.000 euros, per avaluar com funciona i com s’implica la ciutadania.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by