Cultura atorga 21.850 euros en subvencions entre una desena d’entitats culturals | FOTOS

11 Jun 2019
Entrega subvencions entitatsa culturals 2019

ÀLBUM FOTOGRÀFIC
Cliqueu sobre la imatge

Una desena d’entitats culturals vilanovines han participat en la signatura de convenis amb l’Ajuntament de Vilanova del Camí, aquest dilluns. L’àrea de Cultura destinarà un pressupost de gairebé 22.000 euros entre 10 entitats del municipi per a l’exercici de la seva activitat que evidentment haurà de tenir un retorn a la població


Cultura Ajuntament de Vilanova del Camí

Àrea informativa dedicada


L’acte s’ha fet a la sala de plens de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, amb la presència de l’alcaldessa en funcions, Noemí Trucharte i la regidora de Cultura en funcions, Imma González que van aprofitar per agrair la tasca que desenvolupen al municipi i en el cas de González, també d’acomiadar-se, perquè no formarà part del nou consistori. Les va acompanyar durant l’acte la regidora d’Educació en funcions, Eva Vadillo.

A la firma hi van participar representants d’una desena d’entitats: l’Associació de Sardanistes de Vilanova del Camí, Geganters i Grallers de Vilanova del Camí, l’Associació de Veïns del barri Bonavista, l’Associació de Veïns de La Pau i La Lluna, el Centro Cultural Casa de Andalucía de l’Anoia, els Diables Cabrons, l’AMPA Joan Maragall, Xarxa Vilanova del Camí, l’Associació Cultural Camp del Rei i la Unió Cultural Extremenya Anoia.

En aquesta convocatòria han estat 11 les entitats que han demanat subvenció i només una n’ha quedat fora per presentar-se fora de termini.