Dani Molero del Furio Jol Vilanova guanya el Campionat d’Europa Iska Muay Thai

06 Feb 2017

Dani Molero Furio Jol (Europa) (1)


El vilanoví Dani Molero del Gimnàs Furio Jol Vilanova del Camí s’ha proclamat guanyador del Campionat d’Europa Iska Muay Thai en la modalitat de 61 quilos. S’ha disputat aquest dissabte, a la ciutat belga de Beyne-Heausay. Era la gala Invictus Xou, una de les més importants a nivell europeu


Dani Molero Furio Jol (Europa) (3)
Dins la gala va haver-hi combats internacionals amb alguns dels clubs més importants d’Europa. El vilanoví Daniel Molero Moya en representació de l’equip espanyol disputava el torneig a quatre que serviria per proclamar al campió Europeu Iska de Muay Thai Classe B en 61k.

Els altres aspirants eren el belga Ougo Huet, el francès Guilun Helene i l’holandès Matthew Dalman. El sorteig va fer que el primer rival en semifinals fos el representant local que no va poder contrarestar el treball de Daniel Molero en el cos a cos, amb poderosos cops de genoll que van fer mossa en el seu contrincant. El va guanyar als punts.

 

La final la va disputar amb l’holandès Mattew Dalman. Daniel va traure una altra vegada tot el seu arsenal tècnic i tàctic i es va endur els tres assalts; va guanyar als punts per unanimitat, proclamant-se vencedor i aconseguint el cinturó europeu. Ha estat una gran actuació d’aquest jove esportista del Club Furio Jol Vilanova del Camí entrenat per Jonathan Gonzalez Márquez.