Destacable competició pel CG Ballerina a la II Fase Copa Base Individual i III Fase Copa Catalana de Conjunts

07 Nov 2018
II Fase copa base i conjunts nov18

El passat dijous 1 de novembre es celebrava a St. Cugat la II Fase Copa Base Individual i III Fase Conjunts de Gimnàstica Rítmica. El Club Gimnàstic Ballerina participava amb els seus dos conjunts i tres gimnastes en modalitat individual

Totes les gimnastes van fer una competició molt destacable, cadascuna amb les seves grans qualitats que han aconseguit amb gran esforç i perseverança.

Gisela Ramírez, aleví base amb pilota, es va quedar tocant el podi, en quarta posició, aconseguint així el passi a la Final de Copa Catalana proclamant-se entre les vuit millors gimnastes catalanes.

Carlota Zamora, infantil base amb cèrcol, pujava al podi en tercera posició havent executat un brillant exercici i col.locant-se també entre les vuit millors gimnastes i passant a la Final.

Sandra Domínguez, juvenil base ambcèrcol, va executar el seu exercici amb la gran expressivitat que lacaracteritza. Un petit error al final, la va portar a la tretzena posició enaquesta competició.

La Sandra ha fet una temporada excepcional i ha quedat en novena posició, primera reserva per a la Final de Copa Catalana” expliquen des del club.

El conjunt Cadet Base, una vegada més no va deixar indiferent al públic assistent; tot i les petites imprecisions que van tenir van quedar en novena posició en aquest Campionat. Ara estan entrenant molt fort per a la seva participació al Campionat d’Espanya el pròxim dissabte dia 9 que es celebrarà a Murcia, màxima competició per a elles. “Des del Club els volem desitjar que gaudeixin molt  d’aquesta experiència”, expressen i també feliciten al cos tècnic i gimnastes, un cop més, per la feina realitzada i la gran temporada.