Dimecres hi ha convocat un ple extraordinari per l’aprovació de les ordenances

29 Oct 2018

Ple 17 setembre 2018 3-720

Aquest dimecres el Ple vilanoví està convocat de manera extraordinària per tal d’aprovar les Ordenances Fiscals per a l’exercici de 2019. A l’ordre del dia també hi ha inclosa la proposta de modificació de l’ordenança de civisme i convivència, així com la de tinença d’animals domèstics

L’ordre del dia també es proposa l’aprovació de l’ordenança que ha de regular la utilització de les barbacoes de la zona de pícnic al parc fluvial. I d’altra banda, a la sessió plenària també hi ha prevista la modificació de la composició de les Comissions Informatives de la Corporació.

El ple serà de caràcter extraordinari i començarà a les 11 del matí. El podreu seguir via streaming per la freqüència de Ràdio Nova, el 107.7 fm o canals televisiovilanova.cat i vilanovainformacio.cat

L’aprovació de les ordenances municipals és un dels temes de debat de gruix polític. Que prosperin amb el vot favorable de tots els membres de l’equip de govern vilanoví és, ara per ara, dubte, o si més no està condicionat als acords interns dels socis de govern que han evidenciat, en els darrers mesos, distanciament.

Així ho va deixar palès Veïns amb Veu IPV, ara fa uns dies, amb un comunicat on clarament supeditava el seu vot favorable per l’aprovació de les ordenances i taxes “al compliment d’un acord de govern signat i validat davant de notari en gener de 2017”. Assenyalaven que durant les negociacions de l’actual pressupost 2018, VV-IPV va acordar el seu suport, amb la condició entre altres, del compromís que l’IBI tindria una baixa considerable pel pròxim any 2019.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by