El 6 de desembre el futbol té una cita a Can Titó amb el Primer Trofeu de Futbol Femení del CE Anoia

05 Des 2018
CE ANOIA Womens Cup 2018 cartell

El pròxim dijous, 6 de desembre, el futbol femení té una cita a Vilanova del Camí. El Club Esportiu Anoia ha organitzat el 1r Trofeu de Futbol Femení en categoria infantil que comptarà amb la participació de 7 clubs federats catalans. Els dos conjunts infantils del club vilanoví compartiran jornada esportiva i de convivència amb jugadores de comarques veïnes del Penedès, Garraf, Barcelonès, l’Alt Camp…

Des del CE Anoia volen donar visibilitat al futbol femení que aquesta temporada ha fet una aposta clara per la representació de les dones en aquest esport amb la incorporació també de la coordinadora Alba Martos que es mostra il·lusionada davant els preparatius d’aquest primer trofeu.

No ha estat fàcil, però després de moltes trucades ha aconseguit el compromís de la participació dels equips infantils femenins de la Fundació Atlètic de Vilafranca, l’Escola Futbol Base de Calafell, el Club Esportiu Pla d’Urgell, el Club de Futbol Martorell, el Club Esportiu Sant Jordi i l’Atlètic Valls.

Aquest trofeu amistós compta amb el suport de la Federació Catalana de Futbol i espera omplir d’aficionats el camp de futbol de Can Titó. Els partits es disputaran de 10 del matí a 6 de la tarda, en dues fases: or i plata. La intenció és que tots els equips tinguin opcions al premi, perquè tots passaran a fase de quarts, uns a la fase d’or i els altres a la fase de plata. Es tracta també de tenir en compte els diferents nivells de joc que es poden trobar i que totes s’ho passin bé jugant.

Els dos conjunts infantils del CE Anoia (A i B) disputaran el trofeu que també comptarà amb el suport de les juvenils que com explica Martos “no s’ho volien perdre i també demanaven participar d’alguna manera”, així que faran de guies amfitriones dels equips convidats


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by