El CE Budokan Vilanova aconsegueix or a totes les categories en el Campionat Interautònomic de Nihon Tai-Jitsu

27 Feb 2019

Aquest cap de setmana La Pineda (a Vila-seca) ha acollit el Campionat Interautonòmic de Clubs de Nihon Tai-Jitsu organitzat pel Club Te Hodoki de Tarragona. La selecció de competidors del Club Budokan Vilanova del Camí es va endur 18 medalles d’or, 14 de plata i 23 de bronze de les 18 modalitats/categories

Un total de 91 competidors van participar al Campionat en representació d’una dotzena de clubs vinguts d’Aragó, Comunitat Valenciana i Catalunya. La competició es va iniciar al dissabte a les quatre de la tarda amb la modalitat de kata individual, kata per parelles, expressió tècnica i Goshin Shobu. En conjunt, quatre hores de competició durant les quals els vilanovins del Budokan van brillar.

Bona prova és que durant el lliurament de premis van ser els principals protagonistes, ja que tots els esportistes van pujar al pòdium, en totes les categories.

L’equip, dirigit per l’igualadí Pere Soler, ha participat en les modalitats de Kata individual i parelles, expressió tècnica, randori i Goshin Shobu (defensa personal). L’esforç en el constant entrenament i la notable cohesió han donat els seus fruits.

En la categoria sènior, tot i l’alta participació i l’alt nivell dels participants, els vilanovins han obtingut resultats favorables.

Cal destacar que tots els competidors sènior i junior són monitors del CE Budokan i han col·laborat en la preparació de les categories base de la selecció.

Des del club assenyalen que “cal felicitar a l’equip, des dels esportistes més petits fins als més grans, la coordinació i els entrenadors per la feina feta durant aquests mesos i pels resultats obtinguts”.

El CE Budokan Vilanova compta amb més de 20 anys d’experiència en un mètode d’ensenyament d’arts marcials per a totes les edats. Des del club afirmen que el principal objectiu és treballar els valors universals en l’educació i formació de les persones.