L’Ajuntament de Vilanova del Camí i el Centre Tecnològic Leitat organitzen aquesta tarda un taller per prevenir el malbaratament alimentari
El taller, que s’emmarca en la Setmana Europea de Prevenció de Residus i tindrà aquesta tarda, a partir de les sis, al Centre d’Innovació Anoia. El taller, que anirà a càrrec de Tessa Marsal, tècnica superior en cuina i restauració, durarà aproximadament una hora, i mostrarà al públic com treure el màxim profit als aliments, prevenint el seu malbaratament. També es donaran a conèixer idees per reduir la generació de residus associats a les compres diàries i la preparació àpats. Es parlarà, per exemple dels mètodes de planificació, mètodes d’emmagatzematge, consells culinaris per reaprofitar sobrants, i es donaran algunes receptes de cuina, entre altres.
El regidor d’Urbanisme i Medi Ambient, JM Cividanes, serà l’encarregat d’obrir aquest acte que compta amb el suport de l’Agència de Residus de la Generalitat de Catalunya. L’activitat durarà aproximadament una hora i és oberta i gratuïta.
