El concert de David DeMaria aplega a la plaça del Mercat prop de 5.000 persones | VÍDEO i FOTOS

04 Set 2019

El plat fort de dissabte va ser, sens dubte, el concert de David DeMaria que va omplir de gom a gom la plaça del Mercat de Vilanova del Camí. El cantautor gadità, que està de gira celebrant 20 anys dalt dels escenaris, no va decebre i va oferir un gran repertori a la plaça vilanovina

dissabte Festa Major 2019 (89)-v2

ÀLBUM FOTOGRÀFIC
Cliqueu sobre la imatge

Destacar que des de la regidoria de Festes, s’ha habilitat en tots els concerts de Festa Major, un espai reservat a les persones amb mobilitat reduïda,”amb l’objectiu, explica Eva Vadillo, de fer una festa més inclusiva que permeti a tothom gaudir de tots els actes”

L’actuació de diferents grups de balls urbans, Urban Essence Dance School i D&S i Dark Season, que van precedir l’actuació de David DeMaria, van crear gran expectació entre el públic assistent.

dissabte Festa Major 2019 (15)-v2

La pluja va amenaçar els actes de dissabte a la tarda: les sardanes es van haver de traslladar a Can Papasseit i la Xambalada es va retrassar

L’amenaça d’un xàfec d’estiu va planar a Vilanova del Camí durant la tarda de dissabte. Finalment, la pluja va obligar a traslladar les sardanes de la plaça del Mercat a Can Papasseit i també va demorar l’inici de les activitats de la Xambalada.

Malgrat que la cobla Vila d’Olesa va començar a tocar a l’interior del teatre, la treva climatològica va permetre a l’Associació Sardanista de Vilanova del Camí fer rotllana a la plaça de Can Papasseit.

Els grups de percussió convidats per moltaXamba Camp del Rei en el marc de la Xambalada 2019 també van haver d’esperar que la pluja escampés però el mal temps no va deslluir les activitats programades que van divertir petits i grans. Primer van tenir lloc les actuacions de No ‘atabalis, So-m Murina i els Tabalers Els Cabrons de Vilanova i tot seguit es va fer un taller de percussió infantil amb el grup Brincadeira que va sorprendre per la seva qualitat i per la connexió amb la quitxalla.

dissabte Festa Major 2019 (30)-v2

El grup Brincadeira també va oferir una masterclass per als grups convidats i van acabar el show amb Evolution 2.0, un espectacle vibrant en constant evolució.

L’agenda d’activitats de dissabte va iniciar-se amb una nova edició de la matinal aquàtica a la pista de l’Escola Pompeu Fabra que va refrescar la quitxalla que van gaudir de valent amb les atraccions aquàtiques.

Aquest any i com a novetat també s’oferia, a la plaça del Mercat, una altra activitat adreçada a la quitxalla el Ball de Bastons amb els ximplets d’Hostalets i el Ball de Pastorets d’Hostalets de Pierola. Una activitat que va sorprendre el públic i que des de la regidoria de Festes volen donar continuïtat.

La Peña Bética va complementar la matinal amb una ballada de sevillanes, amb rebujito inclòs, que va estar molt concorreguda.

També va estar molt participada la botifarrada de l’Agrupació Cultural i Recreativa així com el correfoc infantil a càrrec de la colla de diables Els Cabrons de Vilanova que van omplir d’espurnes de colors el recorregut de la plaça Major fins a la plaça del Mercat.

La nit de dissabte va acabar-se amb el ball de Festa Major que va anar a càrrec de l’orquestra Gala.

dissabte Festa Major 2019 (80)-v2

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by