El CTT Vilanova ensopega després de dues jornades de triomf consecutiu

21 Mar 2019
CTT Vilanova març 2018 - Imatge d'arxiu.
Imatge d’arxiu

El CTT Vilanova aspirava diumenge a prendre la tercera posició a l’Olesa Xaloc però no va poder ser

El rival es van presentar amb un equip d’un bon nivell i a això cal afegir que els palistes vilanovins Sánchez i Suero no van jugar com de costum; van cometre errors no forçats davant jugadors més encertats que els van portar a la derrota dels respectius partits. Només López va estar al nivell habitual i aconseguia puntuar i sumar els dos punts dels locals. El resultat final va ser de 2 a 4.

Els vilanovins venien d’una doble victòria consecutiva contra el Masquefa i la Torre de Claramunt

Davant un equip amb joves promeses de Masquefa, el Vilanova del Camí no va tenir massa problemes per resoldre els jocs amb una certa facilitat. Novament la major experiència dels jugadors vilanovins va ser un factor important a l’hora de definir el partit.

A destacar el bon joc exhibit pels jugadors del Masquefa que tot i la seva joventut van demostrar molt bones qualitats tècniques que de ben segur els portaran força triomfs en un futur pròxim.

I també davant el CTT La Torre de Claramunt els vilanovins van fer un bon partit i es van imposar amb força claredat. Els jugadors locals van saber imposar la seva veterania davant un equip de nova formació que segur que anirà creixent i assolint noves fites en un futur pròxim.

En aquest cas cal destacar la participació amb triomf del jugador local Julio Morales que per motiu de diferents lesions encara no havia disputat cap encontre. Des del club esperen que es converteixi en un actiu més per  aconseguir futurs triomfs que ajudaran al CTT Vilanova del Camí a mantenir-nos a les primeres posicions de la taula.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by