El govern decideix fer unes noves escales davant l’església de Sant Hilari

09 Mar 2010

Finalment el govern ha decidit incloure unes escales noves davant de l’entrada de l’església de Sant Hilari. L’alcalde Joan Vich ha manifestat, per mitjà d’un comunicat, que el govern ha estudiat amb serenitat i objectivitat aquesta possibilitat i que ha decidit, en el decurs de l’execució de les obres, fer les escales noves. Una modificació, que segons diu Vich no alterarà substancialment ni el cost, ni el projecte original.

Tot i això l’alcalde ha remarcat que el projecte d’urbanització de la plaça del mercat i l’església promogut per l’Ajuntament l’any 2006, va ser aprovat en sessió plenària i exposat al públic sense que consti cap reclamació, i que recollia íntegrament la proposta presentada per la Parròquia al novembre de 2004. L’alcalde també ha insistit que l’esmentat projecte es va elaborar amb un ampli procés de participació d’entitats, partits i també de representants qualificats de la Parròquia.

Malgrat criticar la <<protesta fora de lloc>> que ara fa uns dies van protagonitzar alguns feligresos, l’alcalde afirma que vol satisfer <<la demanda i la sensibilitat legítimes, que de manera pacífica i respectuosa, li han manifestat molts creients i no creients del poble>> en relació a aquesta petició.