El Patge Makalí, l’emissari reial a Vilanova, enceta la visita al municipi a Ràdio Nova i el Saló de la Infància | ÀUDIO

28 Des 2018
carta als patges (2) v02

Ràdio Nova ha rebut aquest matí la visita més màgica de l’any. L’ambaixador dels Reis d’Orient a Vilanova del Camí, el Patge Makalí, ha passat pels estudis de l’emissora local per parlar telefònicament i en directe, amb uns quants nens i nenes. Acompanyat d’una de les seves fidels ajudants en aquesta missió, l’Estel, ha estat una hora compartint la il·lusió i els missatges de felicitat dels infants. Aquesta tarda ho farà al Saló de la Infància, a Can Papasseit

I és que els Reis d’Orient cada vegada són més a prop i els seus emissaris comencen a arribar arreu per tal de tenir el primer contacte amb els infants. A Vilanova del Camí, aquest divendres té lloc la primera visita del Patge Makalí i el seu seguici de patges. Després d’haver passat per la ràdio, seran els convidats especials al Saló de la Infància en una tarda d’activitat excepcional.  A les 17 h la regidoria d’Educació convidarà als infants a berenar i a gaudir d’un espectacle de màgia de Dami Delusion, i a les 19 h tindrà lloc la visita del Patge Makalí.

L’entrega de la carta el dia 1 serà el preludi de la nit de Reis

Carta dels Reis 2015 V02

La següent cita vinculada amb la festa de Reis serà el dia 1 de gener, amb la matinal d’entrega de la carta, entre les 11 h i les 15 h, a Can Papasseit. Un any més, l’Agrupació Cultural i Recreativa de Vilanova del Camí ha preparat aquesta recepció tan especial que permet a la quitxalla compartir la carta de desitjos amb el Patge Makalí i la resta d’emissaris. L’accés, com ve sent habitual, costa 1€ per infant.

El dia més esperat, sens dubte, és el 5 de gener, nit d’arribada dels Reis d’Orient arreu. A Vilanova del Camí la recepció oficial està prevista cap a les 18:30 h a la plaça del Mercat, amb una comissió d’infants lectors, cantants (dirigits per Sheila Grados) i ofrenes. Tot seguit s’iniciarà el recorregut pels carrers vilanovins que acabarà amb el repartiment de regals en una llarga i màgica nit.

Cal recordar als col·laboradors reials que la recollida de paquets es fa els dies 2, 3 i 4 de gener, de les 20 h a les 22 h a Can Papasseit.