El PDeCAT i el PSC pacten al Consell i prioritzen el creixement de l’activitat econòmica i la creació d’ocupació

02 Jul 2019
pacte al consell juliol 2019 (2)

El PDeCAT i el PSC pacten al Consell Comarcal de l’Anoia. L’acord s’ha fet públic aquest dilluns en una roda de premsa al mateix ens comarcal. Santi Broch, president del PDeCAT Anoia, i Francisco Guisado, secretari comarcal del PSC, feien públic l’acord. També han participat a l’acte, l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, i l’alcaldessa vilanovina, Noemí Trucharte

El pacte entre el PDeCAT i el PSC posa punt i final a 3 mandats de govern en coalició entre les dues forces independentistes, Junts i ERC. Boquete serà president els tres primers anys i el fins ara alcalde de La Pobla, Santi Broch, el darrer.

Els acords entre PDeCAT i socialistes han facilitat el govern a altres municipis anoiencs com Piera, els Hostalets i Vilanova del Camí. Tot i així, Broch ha volgut desvincular l’acord de les possibles disputes amb ERC i Boquete ha insistit que “obeeix a raons tècniques com tirar endavant l’activitat econòmica i la creació d’ocupació de qualitat”.

Per la seva banda, tant Guisado com Trucharte del PSC, han insistit en la necessitat de treballar plegats per fer créixer l’economia de la comarca. “El PSC té vocació de govern i ganes de treballar i per això hem posat per davant de temes nacionalistes la creació de nou sòl econòmic i  la creació d’ocupació” ha explicat Noemí Trucharte.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by