El Ple de Vilanova debatrà aquest dilluns sobre la proposta d’urbanització del carrer Joan Miró

07 Mar 2019
carrer joan miro

L’Ajuntament de Vilanova del Camí debatrà en sessió plenària la proposta d’urbanització d’un tram del carrer Joan Miró, comprès entre el carrer Ferran Núñez i el de Verge de Montserrat

Actualment el vial només està urbanitzat en una meitat, la que formava part  de l’antic Pla Parcial del Sector d’Urbanització Prioritària 14a, (SUP14a) en vigor durant el Pla General d’Ordenació. L’altra meitat del carrer era extern a aquesta unitat d’actuació i va quedar-se sense urbanitzar i avui és encara un camí de terra.

L’alcaldessa Noemí Trucharte assegura que “la urbanització d’aquest tram és una reivindicació constant dels veïns que es queixen pel mal estat del carrer”. “L’objectiu d’aquest projecte, explica Trucharte, és continuar amb la mateixa estructura de vial existent” formada per una secció de voreres de 1,60 m i 2,00 m d’amplada, així com una calçada de 6,50 m, donant continuïtat de la meitat ja urbanitzada.

L’alcaldessa explica que el projecte contempla un espai de 2,20 m a la calçada habilitat com a zona d’estacionament. La resta de la calçada es destinarà a carril de circulació en un únic sentit de la marxa.

“La urbanització d’aquest vial complirà, afegeix Noemí Trucharte; amb la normativa de supressió de barreres arquitectòniques”.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by