El Ple vilanoví es reuneix dilluns en sessió ordinària per debatre, entre altres, la modificació d’algunes ordenances

06 Jul 2018

Ajuntament façana V02


La modificació de diferents ordenances municipals es portaran el pròxim dilluns, 9 de juliol, a debat del Ple vilanoví en una nova sessió ordinària. Començarà a les set de la tarda i es podrà seguir, com és habitual via streaming per la freqüència de Ràdio Nova al 107.7 de l’fm i també als canals web de www.vilanovainformació.cat i www.tvvilanova.cat


A l’ordre del dia, entre altres, consta la proposta de modificació de l’Odenança de civisme i convivència de Vilanova del Camí i l’Ordenança Reguladora de la venda ambulant no sedentària al municipi. També es proposa l’aprovació inicial d’una ordenança que haurà de regular el servei de pícnic del parc fluvial. I és que paral·lelament a la publicació de la licitació del servei, des de l’Ajuntament s’ha treballat en la redacció d’una ordenança que el regularà. La redacció ha comptat amb algunes aportacions ciutadanes que tenen a veure amb el respecte de l’entorn i les mostres de civisme.

D’altra banda, al ple també es proposa la modificació del contracte del servei de gestió mitjançant concessió administrativa del servei públic de les escoles bressol municipals.

A més Veins amb Veu presentarà una moció en relació a la propsota d’ordenació del Pla Municipal Urbanístic sector r3 (PMU r3) -el terreny comprès entre la Masia i Scorpia- prèvia a l’aprovació definitiva.

La sessió, que com dèiem serà de caràcter ordinari acabarà amb precs i preguntes.

TVV banner gran 720x407

 


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by