El Saló de la Infància de Vilanova del Camí convida la quitxalla a traslladar-se a l’antic oest | ÀUDIO I FOTOS

27 Des 2018

El Saló de la Infància de Vilanova del Camí ha obert portes aquest dijous al matí transformant Can Papasseit en un espai de lleure ambientat en l’antic oest. El Saló estarà obert del 27 al 30 de desembre, d’11 a 13:30 i de 15:30 a 19:00 h. El preu de l’entrada és de 2 € diaris o 7 € en cas d’un abonament per als quatre dies.

album-fotografic-faldo-borde

L’any passat, l’Ajuntament va recuperar aquesta activitat de l’agenda nadalenca amb un notable èxit de participació. Enguany, la regidora d’Ensenyament, Joventut i Festes, Eva Vadillo, ha volgut tornar a programar-la per oferir a la mainada un espai on jugar durant les vacances de Nadal.

Durant la primera edició es va presentar la seva mascota del Saló, Diver Ast que aquest any ha viatjat al far west on la quitxalla podrà gaudir de diferents activitats com el toro mecànic, l’espai pintacares, l’espai de manualitats, el de petit chef, inflables inspirats en el fons marí i els llits elàstics, entre altres.

El Saló de la Infància diu Eva Vadillo, és una experiència de la que en pot gaudir tota la família, des dels més petits, amb un espai per a la primera infància, fins als adolescents, amb un espai de consoles. Al Saló també es pot trobar una pista d’slot (scalextric) i a la plaça exterior s’ha instal·lat un circuit de cars a pedals.

A banda de les activitats lúdiques, explica Sergio Velasco de Diver Event, el Saló oferirà un espectacle diari, sempre a les 17:30 h. Aquest dijous, els protagonistes seran els personatges de Disney que animaran la sala amb diferents balls i coreografies. Els nens i nenes també es podran fer fotografies amb ells.

Divendres, el Saló funcionarà amb normalitat només al matí, perquè  a la tarda s’adequarà la sala per rebre el Patge Makalí, que està previst que arribi cap a les 19.00 h. Abans però, explica la regidora Eva Vadillo, s’oferirà un espectacle de màgia que començarà ales 17:30 h i un berenar amb coca i xocolata. L’entrada al saló, la tarda de divendres, serà gratuïta.

Per a dissabte a la tarda s’ha previst un espectacle infantil i familiar amb titelles, música i animació i per a la tarda de diumenge, com a fi de festa, espectacle clown, humor i circ amb dos personatges que han actuat amb la família Aragón i el Màgic Andreu. Una activitat que, segons Sergio Velasco, no ens podem perdre.

Com a novetat, aquest any el Saló ofereix servei de bar i un carro de crispetes, que funcionarà cada tarda de 17:00 a 19:00 h.

Fira d’atraccions per jugar aquest Nadal       

L’agenda de Nadal incorpora aquest any una altra novetat, una fira d’atraccions que va començar a funcionar el passat 22 de desembre al passeig de la Indústria, però que a partir d’aquesta tarda de dijous es trasllada a la plaça del Mercat.

Les atraccions, principalment llits elàstics i inflables, funcionaran fins el proper 7 de gener. Les atraccions tenen un cost de 2,5 €  per viatge però el dia 7 de gener, per celebrar el Dia del Nen, costaran 1 €.

Al mateix espai també hi ha una xurreria.