El treball conjunt entre la Policia de Vilanova i Igualada i els Mossos permet detenir un home acusat de diferents robatoris a la Conca

28 Ago 2018

estacio ferrocarrils V02


El passat 23 d’agost, els Mossos d’Esquadra van detenir a l’estació vilanovina dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya un home de 41 anys, presumpte autor de diferents robatoris a la Conca d’Òdena


L’home, que estava en cerca i captura, va ser detingut gràcies a la col·laboració entre els cossos policials de Vilanova i Igualada i també els Mossos d’Esquadra. De fet, va ser un agent de la Policia Local de Vilanova, de paisà, qui va localitzar el presumpte autor dels fets quan es disposava a agafar el tren a Vilanova del Camí. L’agent, acompanyat de la patrulla local, va retenir el sospitós fins que van arribar els Mossos que, després de llegir-li els seus drets, van detenir-lo.

Els Mossos investigaven aquest home, que residia a Vilanova del Camí des de feia pocs mesos, arran de la denúncia presentada el 16 de juliol pel propietari d’un establiment vilanoví. En aquella ocasió, un veí va poder cridar l’atenció i va quedar en temptativa de robatori. Pocs dies més tard, el 26 de juliol, el detingut va aconseguir robar diners en efectiu de l’establiment. El mateix dia, el mateix individu forçava la finestra d’un bar d’Igualada i s’enduia els diners de dues màquines escurabutxaques utilitzant el mateix modus operandi en tots els casos.

Des de Vilanova del Camí, la regidora de Seguretat Ciutadana, Imma González, i l’Alcaldessa Noemí Trucharte han felicitat la tasca de les diferents forces de seguretat i especialment la de Policia Local de Vilanova, “el paper de la qual va ser moltportant per detenir l’acusat”.

 


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by