El vilanoví Daniel González afronta amb il•lusió el repte de presidir l’Igualada Vòlei Club i mantenir el sènior a Primera | ÀUDIO

07 Nov 2018

Amb un total de 10 equips, 9 en competició i una escola de vòlei, l’Igualada Vòlei Club ha començat la competició 2018-2019 amb energia i molta motivació. El vilanoví Daniel González està al capdavant de l’entitat i va ser l’encarregat de rebre, el passat mes d’octubre, el trofeu de subcampions de 2a divisió, en la cinquena Festa del Vòlei Català que permet al Jorba Solà Sènior Masculí jugar aquesta temporada a Primera Divisió

Daniel Gonzalez Igualada Volei Club 2018-est
Daniel González

Tot un repte per al club i també per al vilanoví Dani González que a banda de presidir una entitat amb 29 anys de trajectòria, és també el nou entrenador del primer equip en substitució de Xavi Carpi que per motius personals no pot fer-se’n càrrec aquesta temporada. González afronta la responsabilitat amb il•lusió i si més no, espera mantenir la categoria pel sènior masculí.

L’afició pel vòlei és cada cop més alta a la comarca i bona prova d’això és, segons reconeix González, la presència d’un altre club. En el cas de l’Igualada Vòlei Club l’ascens, diu el president, és una satisfacció i un al·licient per a la resta d’equips.

Aquesta temporada són uns 140 els jugadors que mobilitza el club, amb un bon nombre d’equips i de jugadors: 2 sèniors, 2 juvenils, 2 cadets, 1 infantil femení, 1 aleví, 1 de veterans i 1 d’aprenentatge que a finals d’aquest mes és previst doblar.


L’objectiu és mantenir un parell d’equips per categoria i gènere, i eixamplar la base afirma González


Entre els objectius d’aquesta temporada, el club igualadí anuncia la creació d’una secció de vòlei platja amb ambició professional, més enllà de l’activitat lúdica que organitzen cada estiu. González explica que van arribar a un compromís amb l’Ajuntament d’Igualada per construir una pista fixa i que podrien tenir-la a punt a principis d’any.