Els 236 infants del Casal d’estiu s’acomiaden de la màgia de l’Ot el bruixot |FOTOS|

01 Ago 2018

Casal Estiu 2018 (2)-1200album-fotografic-faldo-borde


Un total de 236 infants han gaudit durant aquest mes de juliol, de les activitats de lleure del Casal d’estiu 2018 de Vilanova del Camí que divendres van finalitzar. Infants i monitors es van acomiadar després d’haver conviscut a diari, la majoria les quatre setmanes consecutives. Cada any, hi ha un tema que serveix de monogràfic del casal i enguany, ha tingut un protagonista especial: l’Ot el bruixot


“Els infants han viscut les històries d’aquest personatge que viatja en el temps, ajuda als altres i gasta bromes pesades als personatges dolentots”, expliquen des del Centre Obert i Espai de Joc El Cireret, “sovint, tot plegat, solucionant les coses amb les seves pocions màgiques”.

Al marge de buscar una temàtica diferent pel casal, la proposta no varia gaire, any rere any, perquè el programa està força consolidat, amb activitats que permeten als infants començar a gaudir de les vacances, malgrat la rutina necessària per a les famílies: piscina, sortides a la natura, manualitats, una mica d’aventura…

Entre les cites més clàssiques i esperades hi ha la nit de Bivac: els més petits van dormir a Can Titó, mentre que la Tropa ho va fer en tendes de campanya a Can Muscons.

Aquest any, a més de poder gaudir de la renovació de la piscina vilanovina, també han visitat les piscines d’Olesa de Montserrat i Sant Fruitós de Bages.

A més, van poder participar d’una visita de Sweet India, d’una conta contes i els grans i La Tropa van fer una caminada cap als Esgavellats, acompanyats de Francesc Viera de la Colla Excursionista.

Tots van acomiadar el casal amb una festa final amb concurs de tapes, balls i cançons.


Un comiat aplega tot l’equip tècnic que ha vetllat dels infants del Casal d’estiu 2018


El darrer dia del Casal d’estiu, l’equip tècnic, de monitors i directors van compartir un dinar de comiat, a base d’entrepans a la pista de l’escola Pompeu Fabra, acompanyats per la regidora de Serveis Personals, Sílvia Cáceres, i el primer tinent d’alcalde, Francisco Palacios.

Una trentena de persones, amb formació i experiència en el món del lleure han vetllat per la bona marxa de les activitats del Casal d’estiu que organitza Serveis Personals i que ha anat a càrrec de DiverSport.

Equip monitors i regidors Casal estiu 2018-1200


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by