Els 25 anys del Mulla’t fan una nova crida a la solidaritat vilanovina, aquest diumenge |ÀUDIO|

06 Jul 2018


Vilanova del Camí tornarà a mullar-se per l’esclerosi múltiple, aquest diumenge, com ho faran també set municipis més de la nostra comarca. A partir de les 11 del matí es faran diferents activitats a la piscina de Can Titó per celebrar aquesta nova edició del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple que compleix, enguany, 25 anys i que es celebra en favor de la investigació d’aquesta malaltia en infants


Dolors Canal Mullat juliol2018-2-1200

Nedar uns quants metres, fer un circuit d’aventura, practicar aquagym o participar del salt conjunt a les 12 del migdia, són algunes de les activitats que es poden fer per contribuir amb el Mullat’. A Vilanova del Camí, com afirma Dolors Canal, presidenta de l’Associació d’Esclerosi Múltiple a l’Anoia (AEMA), l’esdeveniment ha anat in crescendo des de l’any 2012, fins a l’actualitat. També han sumat més adhesions entre els municipis anoiencs que com dèiem, seran vuit en total en aquesta 25a edició del Mulla’t, amb un total de nou piscines (dues a Igualada).

Des de l’AEMA han  agraït la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, que segons Canal, cada any ajuda a aquesta entitat sense ànim de lucre a tirar endavant l’esdeveniment. Diumenge, de l’import de cada entrada senzilla a la piscina, es destinaran 2 € a la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM). També ha donat les gràcies a l’Ajuntament d’Igualada i a la resta de municipis que participen al Mulla’t, perquè com assenyala totes les aportacions es dedicaran a la investigació pediàtrica d’aquesta malaltia.

Entre les 11 i les 14 h de la tarda, hi haurà activitats per a la quitxalla a càrrec d’Endinsa’t que faran passar una estona entretinguda als petits, amb diferents tallers. Aquest any, hi haurà algunes novetats i sorpreses, amb motiu del 25è aniversari, com ara un espectacle de bombolles gegants.

I tot i que no hi haurà inflable a l’aigua, per criteris de seguretat de la Diputació de Barcelona, sí que s’oferirà una activitat alternativa per als més atrevits: un inflable i un circuit a la gespa, que els farà passar una molt bona estona.

Com cada any, a les piscines es col·locaran paradetes per a la venda de productes de marxandatge amb tovalloles, samarretes, bosses, necessers, llibretes amb les quals es podrà col·laborar amb la FEM. I com aquesta és una edició molt especial, el dissenyador Xavier Mariscal, que va ser l’autor del cartell de la primera edició, ha dissenyat també la imatge d’aquest any.  Mariscal ha optat per un traçat desenfadat, fresc i divertit tal com pretén ser el Mulla’t, que vol conscienciar la població d’una malaltia crònica i neurodegenerativa.

Des de la Fundació Esclerosi Múltiple volen tenir un petit gest amb totes les persones que compren els articles del Mulla’t. Per això, sortejaran dos telèfons iphone SE entre tots els compradors.


Globus senyalitzador Icons Google

Vilanova del Camí, Igualada -amb l’Infinit i el Molí Nou- Òdena, Santa Margarida de Montbui, La Pobla de Claramunt, Capellades, Jorba i La Llacuna són els municipis de la comarca que participaran activament en el Mulla’t


L’Associació d’esclerosi Múltiple de la Comarca de l’Anoia ha treballat de valent per intentar que diumenge tot vagi a la perfecció i molta gent s’apunti a aquesta iniciativa, que es farà a tot Catalunya. Els membres de l’associació anoienca, han agraït per avançat, el suport dels ajuntaments i dels voluntaris que faran possible aquesta jornada.

mullat2018-cartell-v11