Els Cabrons de Vilanova celebren dissabte el cinquè Dia del Cabró amb diferents actes a la plaça del Mercat

24 Mai 2019
Cartell Dia del Cabró 2019

L’entitat Els Cabrons de Vilanova del Camí celebren aquest dissabte 25 de maig el cinquè Dia del Cabró amb diferents actes a la plaça del Mercat

Les activitats començaran a les 10.00 h amb una fira que s’allargarà bona part de la jornada que es complementarà amb  diferents tallers infantils a càrrec dels petits cabrons.

Els més petits de l’entitat també seran els protagonistes de la cercavila de foc, des de la plaça del Mercat fins a l’Escola Joan Maragall, que tindrà lloc a partir de les cinc de la tarda. En arribar al Joan Maragall tindrà lloc una tabalada amb els grups convidats i després tornaran a la plaça del Mercat on a partir de les set de la tarda es podrà gaudir de les actuacions dels Konkatrons, Shangó, els Tabalers del Pollo Prat, els Ben sonats, Mal Llamp i la Kanalla timbalera d’Olivella.

Tot seguit, cap a les 20:00 h està prevista una tabalada conjunta que introduirà un espectacle de foc i la carretillada amb la que es clourà aquesta jornada.

Des dels Cabrons de Vilanova també proposen un concurs de fotografies a Instagram amb l’etiqueta #diadelcabro19 que premiaran amb un obsequi per a les tres millors imatges del dia. El concurs s’obriran a les 9:00 i es tancarà a la mitjanit. Podeu trobar més informació a l’instagram @els_cabrons


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by