Els comerços del Casc Antic i al Camp del Rei repartiran 8.000 butlletes i 30 premis entre la clientela

01 Jun 2015

Isa Egea i Anna Castro V02

Avui, primer de juny, comença a 30 municipis de Catalunya, inclòs Vilanova del Camí una nova edició de la campanya “Barris Antics: Molt per descobrir, molt per oferir” inclosa en Pla de Millora de la Llei de Barris. Al nostre municipi a Vilanova del Camí, s’han adherit a la campanya fins a 34 establiments del Casc antic i del Camp del Rei.

La campanya “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir” persegueix un doble objectiu. Per una banda, la dinamització del comerç de proximitat i de l’altra, la promoció del municipi arreu de Catalunya, donat que és una campanya que comparteixen 30 municipis catalans, que com Vilanova del Camí, estan portant a terme projectes integrals de millora als barris.

Des de La Pobla de Segur a Ulldecona de Berga a la Selva del Camp o de Figueres a Tortosa, cada municipi aporta un lot de productes o vals de descomptes que seran sortejats entre els ciutadans i ciutadanes que participin a la campanya. Aquests sortejos tindran lloc el dia 3 de juliol, a la una del migdia, al Mercat Municipal. Podeu veure tots els lots exposats al local del carrer Major, 54.

L’acte de lliurament dels premis es realitzarà el mes de juliol, en un acte obert a tothom, amb l’assistència de representants de l’Ajuntament. Passat 10 dies del sorteig, en cas de no presentar-se els guanyadors, es premiarà el tiquet de reserva extret en el mateix sorteig. En cas de no tenir cap guanyador, es realitzarà un nou sorteig en les condicions i les dates que es determinaran.

Vilanova del Camí està treballant – amb la Generalitat de Catalunya- des de l’any 2007 en un projecte de millora del Casc Antic i el Camp del Rei. En aquests moments les actuacions incloses en el marc de la Llei de Barris suposen el 58% del total. La falta de finançament de la Generalitat, explica Anna Castro, coordinadora del programa, ha fet endarrerir alguns dels projectes, sobretots els relacionats amb grans obres com la urbanització del carrer Major i la reforma del Casal de la Gent Gran. Castro confia que aquesta situació es revertirà per a les properes justificacions –que tindran lloc el mes d’octubre- ja que aquestes dues obres estan molt avançades.

Des de l’Ajuntament, la tècnica i la coordinadora de la Llei de Barris, Isa Egea i Anna Castro respectivament, han agraït els comerços participants la seva predisposició i han animat la ciutadania a participar de la campanya.

Recordeu que si voleu participar a la campanya només cal fer una compra a qualsevol dels comerços adherits. Cal omplir la butlleta i dipositar-la a les urna que trobareu a la botiga. Hi ha 8.000 butlletes a la vostra disposició.

Barris antics Llistat comerços

 


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by