Els Reis tornen a repartir il·lusió entre els infants de Vilanova del Camí

07 Gen 2010

Malgrat la pluja, els Reis d’Orient van complir amb la cita anual amb els infants vilanovins i van passar pel municipi la nit de dimecres, repartint caramels i somriures entre petits i grans. L’Agrupació Cultural i Recreativa de Vilanova del Camí, estreta col·laboradora dels Reis, va organitzar la recepció per part de les autoritats a Can Papasseit, en comptes de la plaça Vilarrubias per evitar la pluja. I va ser tot un encert. La sala polivalent es va omplir de gom a gom i el públic va rebre amb expectació l’arribada dels tres mags, als quals l’alcalde Joan Vich, acompanyat de bona part del consistori, va donar la benvinguda oficial.

El dia 1 de gener, durant el lliurament de la carta als emissaris reials, els petits ja van tenir ocasió de fer arribar els seus desitjos als Reis d’Orient a canvi de comprometre’s a fer bondat durant tot l’any. I la nit de Reis, tal i com esperaven, van admirar enlluernats a Melcior, Gaspar i Baltasar, que van lluir dalt de les seves carrosses reials amb tot el seu seguici de patges.

La comitiva va sortir de Can Papasseit per recórrer els principals carrers del municipi repartint quilos i quilos de caramels. Després, amb la seva màgia extraordinària, fins i tot en un any de crisis, van arribar als domicilis vilanovins per deixar les desitjades joguines entre els més petits.

Cal destacar també la visita del Patge Makalí a Ràdio Nova. Dilluns va tornar a portar la seva màgia als estudis de Ràdio Nova. El Patge Makalí va parlar en directe amb una vintena d’infants. Un cop més, gràcies a la col·laboració de l’Agrupació Cultural i Recreativa de

Cavalcada de Reis 2010

, l’emissari reial va fer possible una de les activitats més emblemàtiques de l’emissora municipal vilanovina.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by