Els Serveis Territorials reafirmen el seu compromís per tirar endavant una obra de millora a l’Escola Joan Maragall

13 Abr 2018

REUNIO SSTT 12 abril18-v11


L’alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte i la regidora d’Educació Eva Vadillo s’han reunit aquest dijous amb Ramon Bajona, director dels Serveis Territorials d’Ensenyament de la Catalunya Central. Trucharte i Vadillo van tractar amb Bajona diferents projectes de millora a les escoles del municipi


Malgrat que no es van tancar acords concrets, la regidora Eva Vadillo, assegura que la reunió va ser molt positiva i que les dues administracions, Ajuntament i Generalitat, treballen en la mateixa línia.

La regidora d’Educació, Eva Vadillo, ha confirmat a Ràdio Nova que Bajona es va reafirmar en compromís de portar a terme la construcció d’un nou mòdul de lavabos a l’Escola Joan Maragall. Unes obres que haurien de començar aquest estiu, després del tancament del curs escolar.  Els Serveis Territorials, diu Vadillo, assumirà el projecte en la seva totalitat, des de la redacció del projecte a la realització de l’obra.

Tot i així, Vadillo, ha volgut mostrar-se prudent “conscient, ha dit, del moment polític que estem vivint pendents encara de la configuració d’un nou govern de la Generalitat”

La regidora ha explicat a Ràdio Nova que durant la reunió amb Bajona van tornar a posar sobre la taula alguns projectes de millora per a les escoles Pompeu Fabra i Marta Mata que des dels Serveis Territorials s’han compromès a valorar.